Per accedir als documents amb el text complet, si us plau, seguiu el següent enllaç: http://hdl.handle.net/2117/130863
dc.contributor | Universitat Politècnica de Catalunya. Departament d'Enginyeria Agroalimentària i Biotecnologia |
---|---|
dc.contributor.author | Hernández Yáñez, Eduard |
dc.contributor.author | Raventós Santamaria, Mercè |
dc.date | 2018-06 |
dc.identifier.citation | Hernandez, E.; Raventos, M. Management of cheese whey by film freeze concentration. "Environmental Engineering and Management Journal", Juny 2018, vol. 17, núm. 6, p. 1373-1383. |
dc.identifier.citation | 582-9596 |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/2117/130863 |
dc.language.iso | eng |
dc.relation | http://www.ecozone.ro/reviste.php?revista=21&volum=62&numar=203&RID=27613 |
dc.rights | Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 Spain |
dc.rights | info:eu-repo/semantics/openAccess |
dc.rights | http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/es/ |
dc.subject | Àrees temàtiques de la UPC::Enginyeria agroalimentària::Indústries agroalimentàries::Indústria de la llet |
dc.subject | Fermented milk |
dc.subject | freeze concentration |
dc.subject | fresh cheese production |
dc.subject | organic matter |
dc.subject | solids percent |
dc.subject | volume reduction |
dc.subject | Formatge -- Conservació |
dc.title | Management of cheese whey by film freeze concentration |
dc.type | info:eu-repo/semantics/publishedVersion |
dc.type | info:eu-repo/semantics/article |
dc.description.abstract |