Para acceder a los documentos con el texto completo, por favor, siga el siguiente enlace: http://hdl.handle.net/2117/130228
Título: | Progressive freeze concentration of skim milk in an agitated vessel: effect of the coolant temperature and stirring rate on the process performance |
---|---|
Autor/a: | De Bona, Isabella; Rubio, Ariadna; Blanco Abellán, Mónica; Raventós Santamaria, Mercè; Hernández Yáñez, Eduard; Schwinden, Elane |
Otros autores: | Universitat Politècnica de Catalunya. Departament de Matemàtiques; Universitat Politècnica de Catalunya. Departament d'Enginyeria Agroalimentària i Biotecnologia; Universitat Politècnica de Catalunya. GRHCT - Grup de Recerca d'Història de la Ciència i de la Tècnica |
Abstract: | |
Materia(s): | -Àrees temàtiques de la UPC::Enginyeria agroalimentària::Indústries agroalimentàries::Indústria de la llet -Skimmed milk -Skimmed milk -progressive freeze concentration -coolant temperature -agitation speed -Llet -- Tractament |
Derechos: | Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 Spain
http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/es/ |
Tipo de documento: | Artículo - Versión publicada Artículo |
Compartir: |