Para acceder a los documentos con el texto completo, por favor, siga el siguiente enlace: http://hdl.handle.net/2117/130228
dc.contributor | Universitat Politècnica de Catalunya. Departament de Matemàtiques |
---|---|
dc.contributor | Universitat Politècnica de Catalunya. Departament d'Enginyeria Agroalimentària i Biotecnologia |
dc.contributor | Universitat Politècnica de Catalunya. GRHCT - Grup de Recerca d'Història de la Ciència i de la Tècnica |
dc.contributor.author | De Bona, Isabella |
dc.contributor.author | Rubio, Ariadna |
dc.contributor.author | Blanco Abellán, Mónica |
dc.contributor.author | Raventós Santamaria, Mercè |
dc.contributor.author | Hernández Yáñez, Eduard |
dc.contributor.author | Schwinden, Elane |
dc.date | 2018-10 |
dc.identifier.citation | De Bona, I. [et al.]. Progressive freeze concentration of skim milk in an agitated vessel: effect of the coolant temperature and stirring rate on the process performance. "Food science and technology international", Octubre 2018, vol. 25, núm. 2, p. 150-159. |
dc.identifier.citation | 1082-0132 |
dc.identifier.citation | 10.1177/1082013218803263 |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/2117/130228 |
dc.language.iso | eng |
dc.relation | http://journals.sagepub.com/home/fst |
dc.rights | Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 Spain |
dc.rights | info:eu-repo/semantics/openAccess |
dc.rights | http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/es/ |
dc.subject | Àrees temàtiques de la UPC::Enginyeria agroalimentària::Indústries agroalimentàries::Indústria de la llet |
dc.subject | Skimmed milk |
dc.subject | Skimmed milk |
dc.subject | progressive freeze concentration |
dc.subject | coolant temperature |
dc.subject | agitation speed |
dc.subject | Llet -- Tractament |
dc.title | Progressive freeze concentration of skim milk in an agitated vessel: effect of the coolant temperature and stirring rate on the process performance |
dc.type | info:eu-repo/semantics/publishedVersion |
dc.type | info:eu-repo/semantics/article |
dc.description.abstract |