To access the full text documents, please follow this link: http://hdl.handle.net/2117/87525

Gelatine-based antioxidant packaging containing Caesalpinia decapetala and Tara as a coating for ground beef patties
Gallego Iradi, María Gabriela; Gordon, Michael H.; Segovia Gómez, Francisco José; Almajano Pablos, María Pilar
Universitat Politècnica de Catalunya. Departament d'Enginyeria Química; Universitat Politècnica de Catalunya. ASQUAS - Agricultura Sostenible i Qualitat dels Aliments
-Àrees temàtiques de la UPC::Enginyeria química
-Antioxidants
-Caesalpinia
-gelatine film
-Caesalpinia decapetala
-Tara
-antioxidant activity
-lipid oxidation
-beef patties
-Antioxidants
-Caesalpinia
-Tecnologia dels aliments
http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/es/
Article - Published version
Article
         

Show full item record

Related documents

Other documents of the same author

Gallego Iradi, María Gabriela; Gordon, Michael H.; Segovia Gómez, Francisco José; Skowyra, Monika; Almajano Pablos, María Pilar
Gallego Iradi, María Gabriela; Gordon, Michael H.; Segovia Gómez, Francisco José; Almajano Pablos, María Pilar
Segovia Gómez, Francisco José; Lupo, Bryshila; Peiró Sánchez, Sara; Gordon, Michael H.; Almajano Pablos, María Pilar
Azman, Nurul Aini Binti Mohd; Gordon, Michael H.; Skowyra, Monika; Segovia Gómez, Francisco José; Almajano Pablos, María Pilar
Peiró Sánchez, Sara; Gordon, Michael H.; Blanco Abellán, Mónica; Pérez Llamas, Francisca; Segovia Gómez, Francisco José; Almajano Pablos, María Pilar
 

Coordination

 

Supporters