To access the full text documents, please follow this link: http://hdl.handle.net/2117/25526

Modelling extraction of white tea polyphenols: the influence of temperature and ethanol concentration
Peiró Sánchez, Sara; Gordon, Michael H.; Blanco Abellán, Mónica; Pérez Llamas, Francisca; Segovia Gómez, Francisco José; Almajano Pablos, María Pilar
Universitat Politècnica de Catalunya. Departament de Matemàtica Aplicada III; Universitat Politècnica de Catalunya. Departament d'Enginyeria Química; Universitat Politècnica de Catalunya. GRHCT - Grup de Recerca d'Història de la Ciència i de la Tècnica; Universitat Politècnica de Catalunya. ENGIBIO - Enginyeria i Biotecnologia
-Àrees temàtiques de la UPC::Enginyeria agroalimentària::Indústries agroalimentàries
-Antioxidants
-Tea
-white tea
-polyphenols
-extraction
-antioxidant
-RSM
-MECK
-Antioxidants
-Te
Attribution 3.0 Spain
http://creativecommons.org/licenses/by/3.0/es/
Article - Published version
Article
         

Show full item record

Related documents

Other documents of the same author

Segovia Gómez, Francisco José; Lupo, Bryshila; Peiró Sánchez, Sara; Gordon, Michael H.; Almajano Pablos, María Pilar
Segovia Gómez, Francisco José; Peiró Sánchez, Sara; Gallego Iradi, María Gabriela; Mohd Azman, Nurul Aini; Almajano Pablos, María Pilar
Gallego Iradi, María Gabriela; Gordon, Michael H.; Segovia Gómez, Francisco José; Skowyra, Monika; Almajano Pablos, María Pilar
Gallego Iradi, María Gabriela; Gordon, Michael H.; Segovia Gómez, Francisco José; Almajano Pablos, María Pilar
Gallego Iradi, María Gabriela; Gordon, Michael H.; Segovia Gómez, Francisco José; Almajano Pablos, María Pilar
 

Coordination

 

Supporters