Per accedir als documents amb el text complet, si us plau, seguiu el següent enllaç: http://hdl.handle.net/2117/83951
Títol: | A multi-criteria stated method to analyze consumers’ preference and sensory evaluation towards omega-3 enriched eggs: The Analytical Hierarchy Process (AHP) |
---|---|
Autor/a: | Baba, Yasmina; Kallas, Zein; Realini Cujó, Carolina |
Altres autors: | Universitat Politècnica de Catalunya. Departament d'Enginyeria Agroalimentària i Biotecnologia; Universitat Politècnica de Catalunya. CREDA - Centre de Recerca en Economia i Desenvolupament Agroalimentari |
Abstract: | |
Matèries: | -Àrees temàtiques de la UPC::Enginyeria agroalimentària -Consumers choice -Analytical Hierarchy Process -consumers’ acceptance -eggs -omega-3 -Consumidors -- Actituds |
Drets: | http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/es/ |
Tipus de document: | Article - Versió publicada Objecte de conferència |
Compartir: |