To access the full text documents, please follow this link: http://hdl.handle.net/2117/124540
dc.contributor | Universitat Politècnica de Catalunya. Departament d'Enginyeria Química |
---|---|
dc.contributor | Universitat Politècnica de Catalunya. Departament de Matemàtiques |
dc.contributor | Universitat Politècnica de Catalunya. Departament d'Enginyeria Agroalimentària i Biotecnologia |
dc.contributor | Universitat Politècnica de Catalunya. PSEP - Polimers Sintètics: Estructura i Propietats. Polimers Biodegradables. |
dc.contributor | Universitat Politècnica de Catalunya. BIOCOM-SC - Grup de Biologia Computacional i Sistemes Complexos |
dc.contributor.author | Valle Mendoza, Luis Javier del |
dc.contributor.author | Ginovart Gisbert, Marta |
dc.contributor.author | Gordún Quiles, Elena |
dc.contributor.author | Carbó Moliner, Rosa |
dc.date | 2018-09-14 |
dc.identifier.citation | del Valle, LJ., Ginovart, M., Gordun, E., Carbó, R. Histidine decarboxylase-positive lactic acid bacteria strains and the formation of histamine in ripened cheeses. "Journal of Food Processing and Preservation", 14 Setembre 2018, vol. 42, núm. 9, p. 1-9. |
dc.identifier.citation | 1745-4549 |
dc.identifier.citation | 10.1111/jfpp.13708 |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/2117/124540 |
dc.language.iso | eng |
dc.relation | https://onlinelibrary.wiley.com/doi/abs/10.1111/jfpp.13708 |
dc.rights | Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 Spain |
dc.rights | info:eu-repo/semantics/openAccess |
dc.rights | http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/es/ |
dc.subject | Àrees temàtiques de la UPC::Enginyeria química |
dc.subject | Biogenic amines |
dc.subject | Raw milk |
dc.subject | Proteolysis |
dc.subject | Amines biogèniques |
dc.subject | Llet crua -- Microbiologia |
dc.title | Histidine decarboxylase-positive lactic acid bacteria strains and the formation of histamine in ripened cheeses |
dc.type | info:eu-repo/semantics/draft |
dc.type | info:eu-repo/semantics/article |
dc.description.abstract | |
dc.description.abstract |