Para acceder a los documentos con el texto completo, por favor, siga el siguiente enlace: http://hdl.handle.net/2117/124540

Histidine decarboxylase-positive lactic acid bacteria strains and the formation of histamine in ripened cheeses
Valle Mendoza, Luis Javier del; Ginovart Gisbert, Marta; Gordún Quiles, Elena; Carbó Moliner, Rosa
Universitat Politècnica de Catalunya. Departament d'Enginyeria Química; Universitat Politècnica de Catalunya. Departament de Matemàtiques; Universitat Politècnica de Catalunya. Departament d'Enginyeria Agroalimentària i Biotecnologia; Universitat Politècnica de Catalunya. PSEP - Polimers Sintètics: Estructura i Propietats. Polimers Biodegradables.; Universitat Politècnica de Catalunya. BIOCOM-SC - Grup de Biologia Computacional i Sistemes Complexos
-Àrees temàtiques de la UPC::Enginyeria química
-Biogenic amines
-Raw milk
-Proteolysis
-Amines biogèniques
-Llet crua -- Microbiologia
Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 Spain
http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/es/
Artículo - Borrador
Artículo
         

Mostrar el registro completo del ítem

Documentos relacionados

Otros documentos del mismo autor/a

Gordún Quiles, Elena; Valle Mendoza, Luis Javier del; Ginovart Gisbert, Marta; Carbó Moliner, Rosa
Gordún Quiles, Elena; Carbó Moliner, Rosa; Ginovart Gisbert, Marta
Anglès, Guillem; Carbó Moliner, Rosa; Gordún Quiles, Elena; Ginovart Gisbert, Marta
Gordún Quiles, Elena; Carbó Moliner, Rosa; Ginovart Gisbert, Marta