Els bolets al Montsià

Autor/a

Djemmah Lamraoui, Iman

Jalloul, Kamel

Obiol Roig, Maria

Pomada, Adrià

Querol Balaguè, Núria

Otros/as autores/as

Agència de Gestió d'Ajuts Universitaris i de Recerca

Fecha de publicación

2013-07-22



Resumen

Treball de recerca realitzat per un alumne d’ensenyament secundari i guardonat amb un Premi CIRIT per fomentar l'esperit científic del Jovent l’any 2010. Es presenta un estudi a fons del bolet des de la seva vessant biològica, de repartiment geogràfic a Catalunya, d’us gastronòmic i de la seva recol•lecció.

Tipo de documento

Informe

Lengua

Catalán

Palabras clave

Bolets -- Catalunya

Páginas

75 p.

Colección

Els ajuts de l'AGAUR; 2010PJ00330

Documentos

PJ_20100033001.pdf

1.619Mb

 

Derechos

L'accés als continguts d'aquest document queda condicionat a l'acceptació de les condicions d'ús establertes per la següent llicència Creative Commons: http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/es/

Este ítem aparece en la(s) siguiente(s) colección(ones)