Els bolets al Montsià

Autor/a

Djemmah Lamraoui, Iman

Jalloul, Kamel

Obiol Roig, Maria

Pomada, Adrià

Querol Balaguè, Núria

Altres autors/es

Agència de Gestió d'Ajuts Universitaris i de Recerca

Data de publicació

2013-07-22



Resum

Treball de recerca realitzat per un alumne d’ensenyament secundari i guardonat amb un Premi CIRIT per fomentar l'esperit científic del Jovent l’any 2010. Es presenta un estudi a fons del bolet des de la seva vessant biològica, de repartiment geogràfic a Catalunya, d’us gastronòmic i de la seva recol•lecció.

Tipus de document

Informe

Llengua

Català

Paraules clau

Bolets -- Catalunya

Pàgines

75 p.

Col·lecció

Els ajuts de l'AGAUR; 2010PJ00330

Documents

PJ_20100033001.pdf

1.619Mb

 

Drets

L'accés als continguts d'aquest document queda condicionat a l'acceptació de les condicions d'ús establertes per la següent llicència Creative Commons: http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/es/

Aquest element apareix en la col·lecció o col·leccions següent(s)