dc.contributor
Agència de Gestió d'Ajuts Universitaris i de Recerca
dc.contributor.author
Djemmah Lamraoui, Iman
dc.contributor.author
Jalloul, Kamel
dc.contributor.author
Obiol Roig, Maria
dc.contributor.author
Pomada, Adrià
dc.contributor.author
Querol Balaguè, Núria
dc.date.accessioned
2013-07-22T14:27:49Z
dc.date.available
2013-07-22T14:27:49Z
dc.date.issued
2013-07-22
dc.identifier.uri
http://hdl.handle.net/2072/216822
dc.description.abstract
Treball de recerca realitzat per un alumne d’ensenyament secundari i guardonat amb un Premi CIRIT per fomentar l'esperit científic del Jovent l’any 2010. Es presenta un estudi a fons del bolet des de la seva vessant biològica, de repartiment geogràfic a Catalunya, d’us gastronòmic i de la seva recol•lecció.
cat
dc.format.extent
75 p.
cat
dc.relation.ispartofseries
Els ajuts de l'AGAUR;2010PJ00330
dc.rights
L'accés als continguts d'aquest document queda condicionat a l'acceptació de les condicions d'ús establertes per la següent llicència Creative Commons: http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/es/
dc.rights
info:eu-repo/semantics/openAccess
dc.subject.other
Bolets -- Catalunya
cat
dc.title
Els bolets al Montsià
cat
dc.type
info:eu-repo/semantics/report
cat