Para acceder a los documentos con el texto completo, por favor, siga el siguiente enlace: http://hdl.handle.net/2445/120006
dc.contributor | Universitat de Barcelona |
---|---|
dc.contributor.author | Kundisová, I. |
dc.contributor.author | Moreno-González, Rocio |
dc.contributor.author | Francho-Avila, T. |
dc.contributor.author | Juan i Olivé, M. Emília |
dc.contributor.author | Planas i Rosselló, Joana M. |
dc.date | 2018-02-19T16:29:43Z |
dc.date | 2018-02-19T16:29:43Z |
dc.date | 2017-11-16 |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/2445/120006 |
dc.format | 1 p |
dc.format | application/pdf |
dc.language.iso | eng |
dc.publisher | Universitat de Barcelona. Institut de Recerca en Nutrició i Seguretat Alimentària (INSA-UB) |
dc.relation | Pòster presentat a: III Workshop anual INSA-UB “La Salut de la microbiota. Prebiòtics i probiòtics en nutrició animal i humana”. Universitat de Barcelona. Campus de l’Alimentació de Torribera. Facultat de Farmàcia i Ciències de l’Alimentació (16 de novembre de 2017). |
dc.relation | http://hdl.handle.net/2445/118993 |
dc.rights | cc-by-nc-nd (c) Kundisová et al., 2017 |
dc.rights | info:eu-repo/semantics/openAccess |
dc.rights | http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/es/ |
dc.subject | Compostos bioactius vegetals |
dc.subject | Olives |
dc.subject | Congressos |
dc.subject | Plant bioactive compounds |
dc.subject | Olive |
dc.subject | Congresses |
dc.title | The fruit of Olea europaea L. as a dietary source of bioactive compounds |
dc.type | info:eu-repo/semantics/conferenceObject |
dc.description.abstract | |
dc.description.abstract |