To access the full text documents, please follow this link: http://hdl.handle.net/2117/83962

The impact of the sensory experience on scale and preference heterogeneity: The GMNL model approach applied to pig castration and meat quality
Kallas, Zein; Borrisser-Pairó,, Francesc; Martínez, Beatriz; Vieira, Ceferina; Rubio, Begonia; Panella, Nuria; Gil, Marta; Linares, Belén; Garrido, María Dolores; Olivares, Álvaro; Ibañez, Miguel; Oliver, M. Angels; Gil Roig, José María
Universitat Politècnica de Catalunya. Departament d'Enginyeria Agroalimentària i Biotecnologia; Universitat Politècnica de Catalunya. CREDA - Centre de Recerca en Economia i Desenvolupament Agroalimentari
-Àrees temàtiques de la UPC::Enginyeria agroalimentària
-Àrees temàtiques de la UPC::Enginyeria agroalimentària::Indústries agroalimentàries::Alimentació i nutrició humana
-Castration--Veterinary
-Consumers preference
-Boar taint
-Non-Hypothetical Choice Experiments
-Generalized Multinomial Logit GMNL.
-Porcs
http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/es/
Article - Published version
Conference Object
         

Show full item record

Related documents

Other documents of the same author

Kallas, Zein; Borrisser-Pairó,, Francesc; Martínez, Beatriz; Vieira, Ceferina; Panella-Riera, Nuria; Olivar, Maria Angels; Gil Roig, José María
Borrisser-Pairó,, Francesc; Kallas, Zein; Panella Riera, Nuria; Avena, Maria; Ibáñez, Miguel; Oliver, Maria Angels; Gil Roig, José María
Panella-Riera, Nuria; Blanch, M.; Kallas, Zein; Gil Roig, José María; Gil, Marta; Oliver, Maria Angels; Font i Furnols, Maria
 

Coordination

 

Supporters