Per accedir als documents amb el text complet, si us plau, seguiu el següent enllaç: http://hdl.handle.net/2117/114806
dc.contributor | Universitat Politècnica de Catalunya. Departament d'Enginyeria Agroalimentària i Biotecnologia |
---|---|
dc.contributor | Universitat Politècnica de Catalunya. Departament d'Organització d'Empreses |
dc.contributor.author | Souto, Esther |
dc.contributor.author | Mariné, Abel |
dc.contributor.author | Reglero, Guillermo |
dc.contributor.author | Palou, Andreu |
dc.contributor.author | Mestres Lagarriga, Josep |
dc.contributor.author | Gil Martín, Joan Carles |
dc.contributor.author | Julian, López |
dc.contributor.author | Colomer Xena, Yvonne |
dc.date | 2017-03 |
dc.identifier.citation | Souto, E., Mariné, A., Reglero, G., Palou, A., Mestres, J., Gil, J.C., Julian, L., Colomer, Y. "La ciencia para la disponibilidad sostenible y seguridad alimentaria en las técnicas de conservación. I- Componentes conservantes y antioxidantes". 2017. |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/2117/114806 |
dc.language.iso | spa |
dc.language.iso | eng |
dc.rights | Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 Spain |
dc.rights | info:eu-repo/semantics/openAccess |
dc.rights | http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/es/ |
dc.subject | Àrees temàtiques de la UPC::Desenvolupament humà i sostenible |
dc.subject | conservants |
dc.subject | antioxidants |
dc.subject | malbaratament alimentari |
dc.subject | durabilitat alimentària |
dc.subject | seguretat alimentària |
dc.title | La ciencia para la disponibilidad sostenible y seguridad alimentaria en las técnicas de conservación. I- Componentes conservantes y antioxidantes |
dc.type | info:eu-repo/semantics/publishedVersion |
dc.type | info:eu-repo/semantics/report |
dc.description.abstract |