To access the full text documents, please follow this link: http://hdl.handle.net/2117/26620
dc.contributor | Universitat Politècnica de Catalunya. Departament d'Enginyeria Química |
---|---|
dc.contributor | Universitat Politècnica de Catalunya. PSEP - Polimers Sintètics: Estructura i Propietats. Polimers Biodegradables. |
dc.contributor | Universitat Politècnica de Catalunya. MACROM - Cristal·lografia, Estructura i Funció de Macromolècules Biològiques |
dc.contributor.author | Rodríguez Galán, Rafael Alfonso |
dc.contributor.author | Urpí Garriga, Lourdes |
dc.date | 2009 |
dc.identifier.citation | Rodriguez, R.; Urpi, L. "Activitats de difusió científica i tecnològica de l'ETSEIB: "Separació i identificació dels colorants del recobriment de caramels de xocolata"". 2009. |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/2117/26620 |
dc.language.iso | cat |
dc.relation | http://www.etseib.upc.edu/docs/activitat_difusi/colorants_-_dossier.pdf |
dc.rights | Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 Spain |
dc.rights | info:eu-repo/semantics/openAccess |
dc.rights | http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/es/ |
dc.subject | Àrees temàtiques de la UPC::Enginyeria agroalimentària |
dc.subject | Àrees temàtiques de la UPC::Enginyeria química |
dc.subject | Colorants en els aliments |
dc.subject | Cromatografia |
dc.title | Activitats de difusió científica i tecnològica de l'ETSEIB: "Separació i identificació dels colorants del recobriment de caramels de xocolata" |
dc.type | info:eu-repo/semantics/draft |
dc.type | info:eu-repo/semantics/report |
dc.description.abstract |