Per accedir als documents amb el text complet, si us plau, seguiu el següent enllaç: http://hdl.handle.net/2117/26620

Activitats de difusió científica i tecnològica de l'ETSEIB: "Separació i identificació dels colorants del recobriment de caramels de xocolata"
Rodríguez Galán, Rafael Alfonso; Urpí Garriga, Lourdes
Universitat Politècnica de Catalunya. Departament d'Enginyeria Química; Universitat Politècnica de Catalunya. PSEP - Polimers Sintètics: Estructura i Propietats. Polimers Biodegradables.; Universitat Politècnica de Catalunya. MACROM - Cristal·lografia, Estructura i Funció de Macromolècules Biològiques
Àrees temàtiques de la UPC::Enginyeria agroalimentària
Àrees temàtiques de la UPC::Enginyeria química
Colorants en els aliments
Cromatografia
Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 Spain
http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/es/
Article - Esborrany
Informe
         

Mostra el registre complet del document

Documents relacionats

Altres documents del mateix autor/a

Rodríguez Galán, Rafael Alfonso; Urpí Garriga, Lourdes
Luchi, Daniela de; Urpí Garriga, Lourdes; Subirana Torrent, Juan A.; Campos López, Josefina de Lourdes
Gamarra Montes, Ana; Urpí Garriga, Lourdes; Martínez de Ilarduya Sáez de Asteasu, Domingo Antxon; Muñoz Guerra, Sebastián
Rodríguez Galán, Rafael Alfonso; Franco García, María Lourdes; Puiggalí Bellalta, Jordi