To access the full text documents, please follow this link: http://hdl.handle.net/2117/26620

Activitats de difusió científica i tecnològica de l'ETSEIB: "Separació i identificació dels colorants del recobriment de caramels de xocolata"
Rodríguez Galán, Rafael Alfonso; Urpí Garriga, Lourdes
Universitat Politècnica de Catalunya. Departament d'Enginyeria Química; Universitat Politècnica de Catalunya. PSEP - Polimers Sintètics: Estructura i Propietats. Polimers Biodegradables.; Universitat Politècnica de Catalunya. MACROM - Cristal·lografia, Estructura i Funció de Macromolècules Biològiques
-Àrees temàtiques de la UPC::Enginyeria agroalimentària
-Àrees temàtiques de la UPC::Enginyeria química
-Colorants en els aliments
-Cromatografia
Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 Spain
http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/es/
Article - Draft
Report
         

Show full item record

Related documents

Other documents of the same author

Rodríguez Galán, Rafael Alfonso; Urpí Garriga, Lourdes
Gamarra Montes, Ana; Missagia, Beatriz; Urpí Garriga, Lourdes; Morató Farreras, Jordi; Muñoz Guerra, Sebastián
Gamarra Montes, Ana; Muñoz Guerra, Sebastián; Urpí Garriga, Lourdes; Galbis Fuster, Elsa; Galbis Pérez, Juan Antonio
Luchi, Daniela de; Urpí Garriga, Lourdes; Subirana Torrent, Juan A.; Campos López, Josefina de Lourdes
Gamarra Montes, Ana; Urpí Garriga, Lourdes; Martínez de Ilarduya Sáez de Asteasu, Domingo Antxon; Muñoz Guerra, Sebastián
 

Coordination

 

Supporters