To access the full text documents, please follow this link: http://hdl.handle.net/2117/18942

Les varietats tradicionals del Vallès Occidental com a element de desenvolupament i equilibri territorial: Disseny d’un pla d’actuació i accions preliminars pels tomàquets, col brotonera, escarola i mongeta seca.
Casañas Artigas, Francesc; Casals Missió, Joan; Rivera Pinzano, Ana; Romero del Castillo Shelly, Mª del Rosario; Simó Cruanyes, Joan
Universitat Politècnica de Catalunya. Departament d'Enginyeria Agroalimentària i Biotecnologia; Universitat Politècnica de Catalunya. MVCO - Millora Vegetal de Caràcters Organolèptics
Àrees temàtiques de la UPC::Enginyeria agroalimentària::Agricultura::Producció vegetal
Àrees temàtiques de la UPC::Enginyeria agroalimentària::Impacte ambiental
Beans--Spain
Escarola
Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 Spain
http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/es/
Article - Draft
Report
         

Show full item record

Related documents

Other documents of the same author

Almirall Malivern, Antonio Rafael; Romero del Castillo Shelly, Mª del Rosario; Sabaté Reboll, José; Simó Cruanyes, Joan; Plans Pujolràs, Marçal; Rivera Pinzano, Ana; Fenero Artaso, Daniel; Casañas Artigas, Francesc
Casañas Artigas, Francesc; Rivera Pinzano, Ana; Simó Cruanyes, Joan; Romero del Castillo Shelly, Mª del Rosario
Rivera Pinzano, Ana; Busquets, Neus; Rull Farré, Aurora; Fenero Artaso, Daniel; Simó Cruanyes, Joan; Casals Missio, Joan; Casañas Artigas, Francesc
Almirall Malivern, Antonio Rafael; Romero del Castillo Shelly, Mª del Rosario; Bosch Roura, Lluís; Florez, A.; Rivera Pinzano, Ana; Casañas Artigas, Francesc
Casañas Artigas, Francesc; Rivera Pinzano, Ana; Fenero Artaso, Daniel; Almirall Malivern, Antonio Rafael; Romero del Castillo Shelly, Mª del Rosario; Plans Pujolràs, Marçal; Sabaté Reboll, José
 

Coordination

 

Supporters