Para acceder a los documentos con el texto completo, por favor, siga el siguiente enlace: http://hdl.handle.net/2117/18942

Les varietats tradicionals del Vallès Occidental com a element de desenvolupament i equilibri territorial: Disseny d’un pla d’actuació i accions preliminars pels tomàquets, col brotonera, escarola i mongeta seca.
Casañas Artigas, Francesc; Casals Missió, Joan; Rivera Pinzano, Ana; Romero del Castillo Shelly, Mª del Rosario; Simó Cruanyes, Joan
Universitat Politècnica de Catalunya. Departament d'Enginyeria Agroalimentària i Biotecnologia; Universitat Politècnica de Catalunya. MVCO - Millora Vegetal de Caràcters Organolèptics
Àrees temàtiques de la UPC::Enginyeria agroalimentària::Agricultura::Producció vegetal
Àrees temàtiques de la UPC::Enginyeria agroalimentària::Impacte ambiental
Beans--Spain
Escarola
Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 Spain
http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/es/
Artículo - Borrador
Informe
         

Mostrar el registro completo del ítem

Documentos relacionados

Otros documentos del mismo autor/a

Almirall Malivern, Antonio Rafael; Romero del Castillo Shelly, Mª del Rosario; Sabaté Reboll, José; Simó Cruanyes, Joan; Plans Pujolràs, Marçal; Rivera Pinzano, Ana; Fenero Artaso, Daniel; Casañas Artigas, Francesc
Casañas Artigas, Francesc; Rivera Pinzano, Ana; Simó Cruanyes, Joan; Romero del Castillo Shelly, Mª del Rosario
Rivera Pinzano, Ana; Casquero, Pedro; Mayo, Sara; Almirall Malivern, Antonio Rafael; Plans Pujolràs, Marçal; Simó Cruanyes, Joan; Romero del Castillo, Roser; Casañas Artigas, Francesc
Rivera Pinzano, Ana; Busquets, Neus; Rull Farré, Aurora; Fenero Artaso, Daniel; Simó Cruanyes, Joan; Casals Missio, Joan; Casañas Artigas, Francesc
Casañas Artigas, Francesc; Almirall Malivern, Antonio Rafael; Bosch Roura, Lluís; Romero del Castillo Shelly, Mª del Rosario; Rivera Pinzano, Ana; Sagrera, Boi