Para acceder a los documentos con el texto completo, por favor, siga el siguiente enlace: http://hdl.handle.net/2117/18941

Recuperació de les varietats de ceba de coll de Nargó i la seva utilització per la promoció del teixit agroalimentari del territori
Casañas Artigas, Francesc; Rivera Pinzano, Ana; Simó Cruanyes, Joan; Romero del Castillo Shelly, Mª del Rosario
Universitat Politècnica de Catalunya. Departament d'Enginyeria Agroalimentària i Biotecnologia; Universitat Politècnica de Catalunya. MVCO - Millora Vegetal de Caràcters Organolèptics
Àrees temàtiques de la UPC::Enginyeria agroalimentària::Agricultura::Producció vegetal
Onions--Spain.
Cebes -- Varietats -- Espanya
Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 Spain
http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/es/
Artículo - Borrador
Informe
         

Mostrar el registro completo del ítem

Documentos relacionados

Otros documentos del mismo autor/a

Almirall Malivern, Antonio Rafael; Romero del Castillo Shelly, Mª del Rosario; Sabaté Reboll, José; Simó Cruanyes, Joan; Plans Pujolràs, Marçal; Rivera Pinzano, Ana; Fenero Artaso, Daniel; Casañas Artigas, Francesc
Rivera Pinzano, Ana; Busquets, Neus; Rull Farré, Aurora; Fenero Artaso, Daniel; Simó Cruanyes, Joan; Casals Missio, Joan; Casañas Artigas, Francesc
Almirall Malivern, Antonio Rafael; Romero del Castillo Shelly, Mª del Rosario; Bosch Roura, Lluís; Florez, A.; Rivera Pinzano, Ana; Casañas Artigas, Francesc
Casañas Artigas, Francesc; Rivera Pinzano, Ana; Fenero Artaso, Daniel; Almirall Malivern, Antonio Rafael; Romero del Castillo Shelly, Mª del Rosario; Plans Pujolràs, Marçal; Sabaté Reboll, José