Para acceder a los documentos con el texto completo, por favor, siga el siguiente enlace: http://hdl.handle.net/2117/18954
dc.contributor | Universitat Politècnica de Catalunya. Departament d'Enginyeria Agroalimentària i Biotecnologia |
---|---|
dc.contributor | Universitat Politècnica de Catalunya. MVCO - Millora Vegetal de Caràcters Organolèptics |
dc.contributor.author | Romero del Castillo Shelly, Mª del Rosario |
dc.contributor.author | Simó Cruanyes, Joan |
dc.contributor.author | Plans Pujolràs, Marçal |
dc.contributor.author | Casañas Artigas, Francesc |
dc.date | 2012 |
dc.identifier.citation | Romero, R. [et al.]. Using trendsetting chefs to design new culinary products: food creations with the “Penjar” tomato. A: European Conference on Sensory and Consumer Research. "A Sense of Inspiration. Book of Abstracts". Berna: 2012, p. 10.27. |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/2117/18954 |
dc.language.iso | eng |
dc.rights | Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 Spain |
dc.rights | info:eu-repo/semantics/openAccess |
dc.rights | http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/es/ |
dc.subject | Àrees temàtiques de la UPC::Enginyeria agroalimentària::Agricultura::Producció vegetal |
dc.subject | Beans--Spain |
dc.subject | Mongetes -- Congressos |
dc.title | Using trendsetting chefs to design new culinary products: food creations with the “Penjar” tomato |
dc.type | info:eu-repo/semantics/publishedVersion |
dc.type | info:eu-repo/semantics/conferenceObject |