Para acceder a los documentos con el texto completo, por favor, siga el siguiente enlace: http://hdl.handle.net/2117/12486
dc.contributor | Universitat Politècnica de Catalunya. Departament d'Enginyeria Agroalimentària i Biotecnologia |
---|---|
dc.contributor | Universitat Politècnica de Catalunya. ALIMen - Grup de recerca en Enginyeria i Producció Alimentària |
dc.contributor.author | Auleda Amorós, Josep Maria |
dc.contributor.author | Raventós Santamaria, Mercè |
dc.contributor.author | Sánchez Machado, José |
dc.contributor.author | Hernández Yáñez, Eduard |
dc.date | 2011-07 |
dc.identifier.citation | Auleda, J. [et al.]. Estimation of the freezing point of concentrated fruit juices for application in freeze concentration. "Journal of food engineering", Juliol 2011, vol. 105, núm. 2, p. 289-294. |
dc.identifier.citation | 0260-8774 |
dc.identifier.citation | 10.1016/j.jfoodeng.2011.02.035 |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/2117/12486 |
dc.language.iso | eng |
dc.relation | http://www.sciencedirect.com/science?_ob=ArticleURL&_udi=B6T8J-527PRDH-6&_user=1517299&_coverDate=07%2F31%2F2011&_alid=1731008170&_rdoc=21&_fmt=high&_orig=search&_origin=search&_zone=rslt_list_item&_cdi=5088&_sort=d&_docanchor=&view=c&_ct=1565&_acct=C000053450&_version=1&_urlVersion=0&_userid=1517299&md5=25f73fbb8b9248f6cacae742f17ad549&searchtype=a |
dc.rights | info:eu-repo/semantics/openAccess |
dc.subject | Àrees temàtiques de la UPC::Enginyeria agroalimentària::Indústries agroalimentàries::Indústria del sucre |
dc.subject | Fruit juices |
dc.subject | Freezing points |
dc.subject | Sugars |
dc.subject | Fruit juice Freezing point Freeze concentration Sugars |
dc.subject | Sucre |
dc.subject | Sucs de fruita |
dc.title | Estimation of the freezing point of concentrated fruit juices for application in freeze concentration |
dc.type | info:eu-repo/semantics/publishedVersion |
dc.type | info:eu-repo/semantics/article |
dc.description.abstract |