Para acceder a los documentos con el texto completo, por favor, siga el siguiente enlace: http://hdl.handle.net/2117/8677
dc.contributor | Universitat Politècnica de Catalunya. Departament d'Enginyeria Agroalimentària i Biotecnologia |
---|---|
dc.contributor.author | Angulo, Ana María |
dc.contributor.author | Gil Roig, José María |
dc.date | 2007-06 |
dc.identifier.citation | ANGULO, A.; Gil, J. Spanish consumers: attitudes and acceptability towards GM food products. "Agricultural economics review", Juny 2007, p. 1. |
dc.identifier.citation | 1109-2580 |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/2117/8677 |
dc.language.iso | eng |
dc.relation | http://purl.umn.edu/42142 |
dc.rights | Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 Spain |
dc.rights | info:eu-repo/semantics/openAccess |
dc.rights | http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/es/ |
dc.subject | Àrees temàtiques de la UPC::Enginyeria agroalimentària::Aspectes socials |
dc.subject | Àrees temàtiques de la UPC::Enginyeria agroalimentària::Indústries agroalimentàries |
dc.subject | Genetically modified foods |
dc.subject | Consumers--Attitudes--Spain |
dc.subject | Aliments transgènics |
dc.subject | Consumidors -- Actituds -- Espanya |
dc.title | Spanish consumers: attitudes and acceptability towards GM food products |
dc.type | info:eu-repo/semantics/publishedVersion |
dc.type | info:eu-repo/semantics/article |