Per accedir als documents amb el text complet, si us plau, seguiu el següent enllaç: http://hdl.handle.net/2117/8387

Culinary alternatives for common beans (Phaseolus vulgaris L.): sensory characteristics of immature seeds
Romero del Castillo Shelly, Mª del Rosario; Ferreira, Juan José; Pérez-Vega, Elena; Almirall Malivern, Antonio Rafael; Casañas Artigas, Francesc
Universitat Politècnica de Catalunya. Departament d'Enginyeria Agroalimentària i Biotecnologia; Universitat Politècnica de Catalunya. MVCO - Millora Vegetal de Caràcters Organolèptics
-Àrees temàtiques de la UPC::Enginyeria agroalimentària::Indústries agroalimentàries::Productes d'origen vegetal
-Àrees temàtiques de la UPC::Enginyeria agroalimentària::Indústries agroalimentàries::Alimentació i nutrició humana
-Food Sensory evaluation
-Beans--Spain
-Mongetes -- Anàlisi
-Aliments -- Anàlisi sensorial
Article - Versió publicada
Article
         

Mostra el registre complet del document

Documents relacionats

Altres documents del mateix autor/a

Romero del Castillo Shelly, Mª del Rosario; Almirall Malivern, Antonio Rafael; Pérez-Vega, Elena; Ferreira, Juan José; Casañas Artigas, Francesc
Casañas Artigas, Francesc; Pérez-Vega, Elena; Pascual, Aida; Almirall Malivern, Antonio Rafael; Plans Pujolràs, Marçal; Sabaté Reboll, José; Ferreira, Juan José
Rull Ferré, Aurora; Ferreira, Juan José; Rivera, A.; Fenero Artaso, Daniel; Almirall Malivern, Antonio Rafael; Casañas Artigas, Francesc
Rivera, A.; Ferreira, Juan José; Campa Negrillo, Ana; Fenero Artaso, Daniel; Almirall Malivern, Antonio Rafael; Casañas Artigas, Francesc
Rivera Pinzano, Ana; Plans Pujolràs, Marçal; Sabaté Reboll, José; Ferreira, Juan José; Almirall Malivern, Antonio Rafael; Casañas Artigas, Francesc