Per accedir als documents amb el text complet, si us plau, seguiu el següent enllaç: http://hdl.handle.net/2117/8876
Títol: | Sensory evaluation of near isogenic lines derived from the Fabada market class A25 line |
---|---|
Autor/a: | Romero del Castillo Shelly, Mª del Rosario; Almirall Malivern, Antonio Rafael; Pérez-Vega, Elena; Ferreira, Juan José; Casañas Artigas, Francesc |
Altres autors: | Universitat Politècnica de Catalunya. Departament d'Enginyeria Agroalimentària i Biotecnologia; Universitat Politècnica de Catalunya. MVCO - Millora Vegetal de Caràcters Organolèptics |
Matèries: | -Àrees temàtiques de la UPC::Enginyeria agroalimentària::Agricultura::Producció vegetal -Beans --Spain -Faves -- Millorament selectiu |
Drets: | Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 Spain
http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/es/ |
Tipus de document: | Article - Versió publicada Objecte de conferència |
Compartir: |