Para acceder a los documentos con el texto completo, por favor, siga el siguiente enlace: http://hdl.handle.net/2117/3004

Possibilitats de fer seleccio indirecta per producció de farratge a la varietat lancaster de blat de moro
Almirall Andreu, Antoni; Roca, X.; Verdú González, Antoni Maria Claret; Bosch Roura, Lluís; Casañas Artigas, Francesc; Nuez Viñals, Fernando
Universitat Politècnica de Catalunya. Departament d'Enginyeria Agroalimentària i Biotecnologia; Universitat Politècnica de Catalunya. MVCO - Millora Vegetal de Caràcters Organolèptics
Àrees temàtiques de la UPC::Enginyeria agroalimentària::Agricultura::Biotecnologia i millora genètica vegetal
Corn--Varieties
Blat de Moro
Blat de moro com a farratge
Artículo
ESAB
         

Mostrar el registro completo del ítem

Documentos relacionados

Otros documentos del mismo autor/a

Casañas Artigas, Francesc; Bosch Roura, Lluís; Sánchez Bell, Esther; Almirall Andreu, Antoni; Nuez Viñals, Fernando
Casañas Artigas, Francesc; Bosch Roura, Lluís; Sánchez Bell, Esther; Almirall Andreu, Antoni; Nuez Viñals, Fernando
Romero del Castillo Shelly, Mª del Rosario; Casañas Artigas, Francesc; Bosch Roura, Lluís; Almirall Andreu, Antoni; Sánchez Bell, Esther; Pujolà Cunill, Montserrat; Nuez Viñals, Fernando
Trujillo, J.; Castelló, Eloi; Muñoz, Fernando; Sánchez Bell, Esther; Mas Serra, Maite; Verdú González, Antoni Maria Claret; Bosch Roura, Lluís; Casañas Artigas, Francesc; Nuez Viñals, Fernando
Bosch Roura, Lluís; Verdú González, Antoni Maria Claret; Ferret i Quesada, Alfred; Casañas Artigas, Francesc; Plaixats i Boixadera, Josefina; Albanell Trullas, Elena; Nuez Viñals, Fernando