Per accedir als documents amb el text complet, si us plau, seguiu el següent enllaç: http://hdl.handle.net/2117/2049

Comparison of stay green and non stay green maize hybrids for forage use
Bosch Roura, Lluís; Ferret i Quesada, Alfred; Casañas Artigas, Francesc; Verdú González, Antoni Maria Claret; Nuez Viñals, Fernando
Universitat Politècnica de Catalunya. Departament d'Enginyeria Agroalimentària i Biotecnologia; Universitat Politècnica de Catalunya. MVCO - Millora Vegetal de Caràcters Organolèptics
-Àrees temàtiques de la UPC::Enginyeria agroalimentària::Agricultura::Biotecnologia i millora genètica vegetal
-Corn as feed
-Blat de moro
-Blat de moro com a farratge
Objecte de conferència
Parey
         

Mostra el registre complet del document

Documents relacionats

Altres documents del mateix autor/a

Bosch Roura, Lluís; Verdú González, Antoni Maria Claret; Ferret i Quesada, Alfred; Casañas Artigas, Francesc; Plaixats i Boixadera, Josefina; Albanell Trullas, Elena; Nuez Viñals, Fernando
Casañas Artigas, Francesc; Bosch Roura, Lluís; Verdú González, Antoni Maria Claret; Aloy, Michel; Ferret i Quesada, Alfred; Nuez Viñals, Fernando
Ferret i Quesada, Alfred; Casañas Artigas, Francesc; Bosch Roura, Lluís; Verdú González, Antoni Maria Claret; Aloy, Michel; Nuez Viñals, Fernando
Ferret i Quesada, Alfred; Plaixats i Boixadera, Josefina; Albanell Trullas, Elena; Bosch Roura, Lluís; Casañas Artigas, Francesc; Verdú González, Antoni Maria Claret; Nuez Viñals, Fernando
Ferret i Quesada, Alfred; Casañas Artigas, Francesc; Verdú González, Antoni Maria Claret; Bosch Roura, Lluís; Nuez Viñals, Fernando