To access the full text documents, please follow this link: http://hdl.handle.net/2117/2052

Quantitative analysis of stover quality in the Lancaster variety of corn
Ferret i Quesada, Alfred; Casañas Artigas, Francesc; Bosch Roura, Lluís; Verdú González, Antoni Maria Claret; Aloy, Michel; Nuez Viñals, Fernando
Universitat Politècnica de Catalunya. Departament d'Enginyeria Agroalimentària i Biotecnologia; Universitat Politècnica de Catalunya. MVCO - Millora Vegetal de Caràcters Organolèptics
-Àrees temàtiques de la UPC::Enginyeria agroalimentària::Agricultura::Biotecnologia i millora genètica vegetal
-Corn--Varieties
-Blat de moro
-Blat de moro -- Varietats
Conference Object
Mann
         

Show full item record

Related documents

Other documents of the same author

Casañas Artigas, Francesc; Bosch Roura, Lluís; Verdú González, Antoni Maria Claret; Aloy, Michel; Ferret i Quesada, Alfred; Nuez Viñals, Fernando
Bosch Roura, Lluís; Verdú González, Antoni Maria Claret; Ferret i Quesada, Alfred; Casañas Artigas, Francesc; Plaixats i Boixadera, Josefina; Albanell Trullas, Elena; Nuez Viñals, Fernando
Bosch Roura, Lluís; Ferret i Quesada, Alfred; Casañas Artigas, Francesc; Verdú González, Antoni Maria Claret; Nuez Viñals, Fernando
Ferret i Quesada, Alfred; Plaixats i Boixadera, Josefina; Albanell Trullas, Elena; Bosch Roura, Lluís; Casañas Artigas, Francesc; Verdú González, Antoni Maria Claret; Nuez Viñals, Fernando
Ferret i Quesada, Alfred; Casañas Artigas, Francesc; Verdú González, Antoni Maria Claret; Bosch Roura, Lluís; Nuez Viñals, Fernando
 

Coordination

 

Supporters