L'Efecte dels raigs gamma sobre les pastanagues: recerca i innovació a la cuina del segle XXI

Autor/a

Mans Teixidó, Claudi

Otros/as autores/as

Fundació Catalana per a la Recerca i la Innovació

Fecha de publicación

2006-11



Resumen

Conferència inagural de la 11a Setmana de la Ciència celebrada el 2006 al Palau Robert

Tipo de documento

Libro

Lengua

Catalán

Materias CDU

00 - Ciencia y conocimiento. Investigación. Cultura. Humanidades

Palabras clave

Alimentació -- Innovacions tecnològiques -- Conferències; Ciència -- Conferències -- Barcelona; Alimentació -- Investigació -- Conferències

Páginas

29 p

359313 bytes

Publicado por

Fundació Catalana per a la Recerca i la Innovació

Colección

Sèrie de Publicacions de la Fundació Catalana per a la Recerca i la Innovació; 2

Documentos

raigs_gamma.pdf

350.8Kb

 

Derechos

Aquest document està subjecte a una llicència d'ús de Creative Commons, amb la qual es permet copiar, distribuir i comunicar públicament l'obra sempre que se'n citin l'autor original i la fundació no se'n faci cap ús comercial ni obra derivada, tal com queda estipulat en la llicència d'ús (http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/2.5/es/)

Este ítem aparece en la(s) siguiente(s) colección(ones)