L'Efecte dels raigs gamma sobre les pastanagues: recerca i innovació a la cuina del segle XXI

Autor/a

Mans Teixidó, Claudi

Altres autors/es

Fundació Catalana per a la Recerca i la Innovació

Data de publicació

2006-11



Resum

Conferència inagural de la 11a Setmana de la Ciència celebrada el 2006 al Palau Robert

Tipus de document

Llibre

Llengua

Català

Matèries CDU

00 - Ciència i coneixement. Investigació. Cultura. Humanitats

Paraules clau

Alimentació -- Innovacions tecnològiques -- Conferències; Ciència -- Conferències -- Barcelona; Alimentació -- Investigació -- Conferències

Pàgines

29 p

359313 bytes

Publicat per

Fundació Catalana per a la Recerca i la Innovació

Col·lecció

Sèrie de Publicacions de la Fundació Catalana per a la Recerca i la Innovació; 2

Documents

raigs_gamma.pdf

350.8Kb

 

Drets

Aquest document està subjecte a una llicència d'ús de Creative Commons, amb la qual es permet copiar, distribuir i comunicar públicament l'obra sempre que se'n citin l'autor original i la fundació no se'n faci cap ús comercial ni obra derivada, tal com queda estipulat en la llicència d'ús (http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/2.5/es/)

Aquest element apareix en la col·lecció o col·leccions següent(s)