L'Efecte dels raigs gamma sobre les pastanagues: recerca i innovació a la cuina del segle XXI

Author

Mans Teixidó, Claudi

Other authors

Fundació Catalana per a la Recerca i la Innovació

Publication date

2006-11



Abstract

Conferència inagural de la 11a Setmana de la Ciència celebrada el 2006 al Palau Robert

Document Type

Book

Language

Catalan

CDU Subject

00 - Prolegomena. Fundamentals of knowledge and culture. Propaedeutics

Subject

Alimentació -- Innovacions tecnològiques -- Conferències; Ciència -- Conferències -- Barcelona; Alimentació -- Investigació -- Conferències

Pages

29 p

359313 bytes

Publisher

Fundació Catalana per a la Recerca i la Innovació

Collection

Sèrie de Publicacions de la Fundació Catalana per a la Recerca i la Innovació; 2

Documents

raigs_gamma.pdf

350.8Kb

 

Rights

Aquest document està subjecte a una llicència d'ús de Creative Commons, amb la qual es permet copiar, distribuir i comunicar públicament l'obra sempre que se'n citin l'autor original i la fundació no se'n faci cap ús comercial ni obra derivada, tal com queda estipulat en la llicència d'ús (http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/2.5/es/)

This item appears in the following Collection(s)