Use this identifier to quote or link this document: http://hdl.handle.net/2072/521609

Las redes sociales en el sector gastronómico. Análisis de contenido de las cuentas de Instagram de Domino’s y Telepizza
Presas Gelabert, Nuria
Universitat Abat Oliba CEU. Departament de Ciències Econòmiques i Socials; Bonilla Quijada, María del Rocío
2021-07
65 - Gestió i organització. Administració i direcció d'empreses. Publicitat. Relacions públiques. Mitjans de comunicació de masses
Xarxes socials
Menjar ràpid
L'accés als continguts d'aquest document queda condicionat a l'acceptació de les condicions d'ús establertes per la següent llicència Creative Commons:http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/
63 p.
Bachelor Thesis
         

Full text files in this document

Files Size Format
TFG - Presas Gelabert, Núria - ADE - 2021.pdf 873.8 KB PDF

Show full item record

 

Coordination

 

Supporters