El impacto de los alimentos procedentes de América en el proceso de Transición Nutricional en la península ibérica 1961-2011. Una primera aproximación
Cussó i Segura, Xavier; Universitat Autònoma de Barcelona. Unitat d'Història Econòmica
-Agricultura Història 1961-2011 Espanya
-Dieta mediterrània
-Aceite de girasol
-Patata
-Península ibérica
-Transición nutricional
open access
L'accés als continguts d'aquest document queda condicionat a l'acceptació de les condicions d'ús establertes per la següent llicència Creative Commons:
https://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/
Working paper
Universitat Autònoma de Barcelona. Unitat d'Història Econòmica
         
https://ddd.uab.cat/record/147633

Show full item record

Related documents

Other documents of the same author

Rivas López, Marc; Gamboa Jiménez, Gonzalo; Pujol, Josep (Pujol Andreu); Cussó i Segura, Xavier; Universitat Autònoma de Barcelona. Unitat d'Història Econòmica
Cussó i Segura, Xavier; Universitat Autònoma de Barcelona. Unitat d'Història Econòmica
Garrabou, Ramon,; Cussó i Segura, Xavier; Universitat Autònoma de Barcelona. Unitat d'Història Econòmica
Cussó i Segura, Xavier; Martínez Rodríguez, Susana; Universitat Autònoma de Barcelona. Unitat d'Història Econòmica
Garrabou, Ramon,; Cussó i Segura, Xavier; Universitat Autònoma de Barcelona. Unitat d'Història Econòmica
 

Coordination

 

Supporters