Para acceder a los documentos con el texto completo, por favor, siga el siguiente enlace: http://hdl.handle.net/2117/9254
dc.contributor | Universitat Politècnica de Catalunya. Departament d'Enginyeria Agroalimentària i Biotecnologia |
---|---|
dc.contributor.author | Costa Font, Montserrat |
dc.contributor.author | Gil Roig, José María |
dc.contributor.author | Traill, W B |
dc.date | 2008 |
dc.identifier.citation | Costa, M.; Gil, J.; Traill, W. Consumer acceptance, valuation of and attitudes towards genetically modified food: review and implication for food policy. "Food policy", Abril 2008, vol. 33, núm. 2, p. 99-111. |
dc.identifier.citation | 0306-9192 |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/2117/9254 |
dc.language.iso | eng |
dc.relation | http://www.sciencedirect.com/science/article/B6VCB-4PK8B8W-1/1/a8379b0c9c26488609e71fb1a735c4c6 |
dc.rights | Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 Spain |
dc.rights | info:eu-repo/semantics/openAccess |
dc.rights | http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/es/ |
dc.subject | Àrees temàtiques de la UPC::Enginyeria agroalimentària::Indústries agroalimentàries |
dc.subject | Àrees temàtiques de la UPC::Enginyeria agroalimentària::Aspectes socials |
dc.subject | Genetically modified foods |
dc.subject | Consumers--Attitudes--Spain |
dc.subject | Nutrition policy |
dc.subject | Aliments transgènics |
dc.subject | Consumidors -- Actituds -- Espanya |
dc.subject | Política alimentària |
dc.title | Consumer acceptance, valuation of and attitudes towards genetically modified food: review and implication for food policy |
dc.type | info:eu-repo/semantics/draft |
dc.type | info:eu-repo/semantics/article |