Para acceder a los documentos con el texto completo, por favor, siga el siguiente enlace: http://hdl.handle.net/2117/2363
dc.contributor | Universitat Politècnica de Catalunya. Departament d'Enginyeria Agroalimentària i Biotecnologia |
---|---|
dc.contributor.author | Laajimi, Abderraouf |
dc.contributor.author | Dhehibi, Boubaker |
dc.contributor.author | Gil Roig, José María |
dc.date | 2003 |
dc.identifier.citation | Laajimi, Abderraouf. [et al.]. "The structure of food: demand in Tunissia: a differential system approach". Cahiers d'économie et sociologie rurales, 2003, núm 66, p. 56-77 |
dc.identifier.citation | 0755-9208 |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/2117/2363 |
dc.language.iso | eng |
dc.publisher | Paris : Institut national de la recherche agronomique |
dc.rights | info:eu-repo/semantics/openAccess |
dc.subject | Àrees temàtiques de la UPC::Enginyeria agroalimentària::Aspectes econòmics |
dc.subject | Food consumption--Tunisia |
dc.subject | Food industry and trade--Tunisia |
dc.subject | Tunisie |
dc.subject | Consommation alimentaire |
dc.subject | Système de demande |
dc.subject | Changement structurel |
dc.subject | Aliments -- Consum -- Tunísia |
dc.subject | Aliments -- Indústria i comerç -- Tunísia |
dc.title | The structure of food: demand in Tunissia: a differential system approach |
dc.type | info:eu-repo/semantics/article |