To access the full text documents, please follow this link: http://hdl.handle.net/2117/2363

The structure of food: demand in Tunissia: a differential system approach
Laajimi, Abderraouf; Dhehibi, Boubaker; Gil Roig, José María
Universitat Politècnica de Catalunya. Departament d'Enginyeria Agroalimentària i Biotecnologia
-Àrees temàtiques de la UPC::Enginyeria agroalimentària::Aspectes econòmics
-Food consumption--Tunisia
-Food industry and trade--Tunisia
-Tunisie
-Consommation alimentaire
-Système de demande
-Changement structurel
-Aliments -- Consum -- Tunísia
-Aliments -- Indústria i comerç -- Tunísia
Article
Paris : Institut national de la recherche agronomique
         

Show full item record

Related documents

Other documents of the same author

Dhehibi, Boubaker; Gil Roig, José María; Angulo, Ana María
Gil Roig, José María; Dhehibi, Boubaker; Angulo, Ana María
 

Coordination

 

Supporters