Para acceder a los documentos con el texto completo, por favor, siga el siguiente enlace: http://hdl.handle.net/10230/1299

El Corpus de l'IULA: descripció
Bach, Carme; Saurí Colomer, Roser; Vivaldi, Jordi; Cabré Castellví, M. Teresa
El principal projecte de recerca desenvolupat a l'Institut Universitari de Lingüística Aplicada (IULA) de la Universitat Pompeu Fabra és el projecte de Llenguatges especialitzats, sota el qual s'aglutina la totalitat dels investigadors pertanyents a aquest centre. És en aquest marc de recerca on es duu a terme la constitució d'un corpus plurilingüe (català, castellà, francès, anglès i alemany), especialitzat en les àrees del dret, l'economia, la informàtica, el medi ambient i la medicina. En aquest article es descriuen els criteris que s'han tingut en compte per al disseny d'aquest recurs lingüístic i cada una de les fases de desenvolupament que s'han seguit. El resultat de diferents estadis en el procés d'elaboració del corpus es mostra en un conjunt d'annexos al final de l'article, on s'incorpora, a més, una síntesi de l'estat actual del projecte, periòdicament actualitzada.
1997
Lexicografia
Informàtica
Aquest document està subjecte a una llicència d'ús de Creative Commons, amb la qual es permet copiar, distribuir i comunicar públicament l'obra sempre que se'n citin l’autor original, la universitat i el departament i no se’n faci cap ús comercial ni obra derivada, tal com queda estipulat en la llicència d'ús (http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/2.1/es/)
Documento de trabajo
Universitat Pompeu Fabra. Institut Universitari de Lingüística Aplicada
         

Mostrar el registro completo del ítem

Documentos relacionados

Otros documentos del mismo autor/a

Cabré Castellví, M. Teresa; Bach, Carme; Vivaldi, Jordi
Morel Santasusagna, Jordi; Torner, Sergi; Vivaldi, Jordi; Cabré Castellví, M. Teresa; Yzaguirre, Lluís de
Feliu, Judit; Vivaldi, Jordi; Cabré Castellví, M. Teresa