Methods to determine the quality of acid oils and fatty acid distillates used in animal feeding
Varona, Elisa; Tres, Alba; Rafecas, Magdalena; Vichi, Stefania; Barroeta, Ana Cristina; Guardiola Ibarz, Francesc
-Analytical methods
-Quality control
-Fat by-products
-Feed ingredients
-AO, acids oils
-P -AnV, p -anisidine value
-FA, fatty acids
-FAD, fatty acid distillates
-FAME, fatty acid methyl esters
-FFA, free fatty acids
-HPLC, high performance liquid chromatograph
-I, insoluble impurities
-M, moisture
-MIU, sum of moisture, insoluble impurities and unsaponifiable matter
-RSD, relative standard deviation
-T, tocopherols
-T3, tocotrienols
-U, unsaponifiable matter
-U/S ratio, unsaturated/saturated fatty acid ratio
open access
Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, i la comunicació pública de l'obra, sempre que no sigui amb finalitats comercials, i sempre que es reconegui l'autoria de l'obra original. No es permet la creació d'obres derivades.
https://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/
Article
         
https://ddd.uab.cat/record/248933

Mostrar el registro completo del ítem

Documentos relacionados

Otros documentos del mismo autor/a

Varona, Elisa; Tres, Alba; Rafecas, Magdalena; Vichi, Stefania; Barroeta, Ana Cristina; Guardiola Ibarz, Francesc
Varona, Elisa; Tres, Alba; Rafecas, Magdalena; Vichi, Stefania; Sala Pallarés, Roser; Guardiola Ibarz, Francesc
Albendea, Paula; Tres, Alba; Rafecas, Magdalena; Vichi, Stefania; Sala Pallarés, Roser; Guardiola Ibarz, Francesc
Rodriguez-Sanchez, Raquel; Tres, Alba; Sala Pallarés, Roser; Soler Sanchis, María Dolores; Guardiola Ibarz, Francesc; Barroeta, Ana Cristina
Jimenez-Moya, Beatriz; Barroeta, Ana Cristina; Tres, Alba; Soler Sanchis, María Dolores; Sala Pallarés, Roser