Título: | Methods to determine the quality of acid oils and fatty acid distillates used in animal feeding |
---|---|
Autor/a: | Varona, Elisa; Tres, Alba; Rafecas, Magdalena; Vichi, Stefania; Barroeta, Ana Cristina; Guardiola Ibarz, Francesc |
Abstract: | |
Materia(s): | -Analytical methods -Quality control -Fat by-products -Feed ingredients -AO, acids oils -P -AnV, p -anisidine value -FA, fatty acids -FAD, fatty acid distillates -FAME, fatty acid methyl esters -FFA, free fatty acids -HPLC, high performance liquid chromatograph -I, insoluble impurities -M, moisture -MIU, sum of moisture, insoluble impurities and unsaponifiable matter -RSD, relative standard deviation -T, tocopherols -T3, tocotrienols -U, unsaponifiable matter -U/S ratio, unsaturated/saturated fatty acid ratio |
Derechos: | open access
Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, i la comunicació pública de l'obra, sempre que no sigui amb finalitats comercials, i sempre que es reconegui l'autoria de l'obra original. No es permet la creació d'obres derivades. https://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/ |
Tipo de documento: | Article |
Editor: | |
Compartir: | |
Uri: | https://ddd.uab.cat/record/248933 |