Soybean oil replacement by palm fatty acid distillate in broiler chicken diets : fat digestibility and lipid-class content along the intestinal tract
Jimenez-Moya, Beatriz; Barroeta, Ana Cristina; Tres, Alba; Soler Sanchis, María Dolores; Sala Pallarés, Roser
-Carn d'aviram
-Pollastres
-Fat digestibility
-Lipid classes
-Free fatty acid
-Fat by-product
-Fatty acid distillate
-Alternative energy source
-Broiler chickens
-Poultry
-Intestinal tract
open access
Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, la comunicació pública de l'obra i la creació d'obres derivades, fins i tot amb finalitats comercials, sempre i quan es reconegui l'autoria de l'obra original.
https://creativecommons.org/licenses/by/4.0/
Article
         
https://ddd.uab.cat/record/238350

Mostrar el registro completo del ítem

Documentos relacionados

Otros documentos del mismo autor/a

Jimenez-Moya, Beatriz; Barroeta, Ana Cristina; Guardiola Ibarz, Francesc; Soler Sanchis, María Dolores; Rodriguez-Sanchez, Raquel; Sala Pallarés, Roser
Rodriguez-Sanchez, Raquel; Tres, Alba; Sala Pallarés, Roser; Soler Sanchis, María Dolores; Guardiola Ibarz, Francesc; Barroeta, Ana Cristina
Verge-Mèrida, Gerard; Barroeta, Ana Cristina; Ferrer, Carlos; Serrano, Tània; Guardiola Ibarz, Francesc; Soler Sanchis, María Dolores; Sala Pallarés, Roser
Palomar, María; Soler Sanchis, María Dolores; Roura, Eugeni; Sala Pallarés, Roser; Piquer Querol, Olga; Garcés-Narro, Carlos
Varona, Elisa; Tres, Alba; Rafecas, Magdalena; Vichi, Stefania; Sala Pallarés, Roser; Guardiola Ibarz, Francesc