Dietary lipid oxidation and vitamin E supplementation influence in vivo erythrocyte traits and postmortem leg muscle lipid oxidation in broiler chickens
Schiavone, Achille; Nery, Joana; Choque López, José Alfredo; Baucells Sánchez, María Dolores; Barroeta, Ana Cristina
-Aviram
-Broiler
-Vitamin E
-Lipid oxidation
-TBARS
-Erythrocytes
-Hemolysis
open access
Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial i la comunicació pública de l'obra, sempre que no sigui amb finalitats comercials, i sempre que es reconegui l'autoria de l'obra original. No es permet la creació d'obres derivades.
https://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/
Article
         
https://ddd.uab.cat/record/165597

Show full item record

Related documents

Other documents of the same author

Mateus, E. F.; Choque López, José Alfredo; Gómez de Segura Ugalde, Arantza; Baucells Sánchez, María Dolores; Codony, Rafael.; Barroeta, Ana Cristina
Gómez de Segura Ugalde, Arantza; Castillo, M.; Takahashi, S. E.; Choque López, José Alfredo; Barroeta, Ana Cristina; Baucells Sánchez, María Dolores; Martín Orúe, Susana M.
Choque López, José Alfredo; García Manzanilla, Edgar; Baucells Sánchez, María Dolores; Barroeta, Ana Cristina
Biasato, Ilaria; Renna, Manuela; Gai, Francesco; Dabbou, Sihem; Meneguz, Marco; Perona, Giovanni; Martinez, Silvia; Barroeta, Ana Cristina; Bergagna, Stefania; Sardi, Luca; Capucchio, Maria Teresa; Bressan, Enrico; Dama, Andrea; Schiavone, Achille; Gasco, Laura
Dabbou, Sihem; Ferrocino, Ilario; Gasco, Laura; Schiavone, Achille; Trocino, Angela; Xiccato, Gerolamo; Barroeta, Ana Cristina; Maione, Sandra; Soglia, Dominga; Biasato, Ilaria; Cocolin, Luca; Nucera, Daniele Michele
 

Coordination

 

Supporters