To access the full text documents, please follow this link: http://hdl.handle.net/2445/148632
dc.contributor | Universitat de Barcelona |
---|---|
dc.contributor.author | Saorin, Carme |
dc.contributor.author | Garcia i Rubert, David |
dc.date | 2020-01-24T13:20:26Z |
dc.date | 2020-01-24T13:20:26Z |
dc.date | 2016 |
dc.date | 2020-01-24T13:20:26Z |
dc.identifier.citation | 1137-0793 |
dc.identifier.citation | 658805 |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/2445/148632 |
dc.format | 35 p. |
dc.format | application/pdf |
dc.language.iso | cat |
dc.publisher | Diputació de Castelló |
dc.relation | Reproducció digital del document publicat en format paper a: http://hdl.handle.net/10234/166133 |
dc.relation | Quaderns de Prehistòria i Arqueologia de Castelló, 2016, vol. 34, num. 17, p. 43-77 |
dc.rights | (c) Diputació de Castelló, 2016 |
dc.rights | info:eu-repo/semantics/openAccess |
dc.subject | Primera edat del ferro |
dc.subject | Arqueologia |
dc.subject | Cuina al forn |
dc.subject | Utensilis prehistòrics |
dc.subject | Hallstatt period |
dc.subject | Archaeology |
dc.subject | Baking |
dc.subject | Prehistoric tools |
dc.title | Estudi d'un forn culinari de la primera edat del ferro localitzat a l'assentament de Sant Jaume (Alcanar, Montsià) mitjançant espectroscòpia per FTIR, micromorfologia i anàlisi tipològica |
dc.type | info:eu-repo/semantics/article |
dc.type | info:eu-repo/semantics/publishedVersion |
dc.description.abstract |