To access the full text documents, please follow this link: http://hdl.handle.net/2117/89784
Title: | Towards a more sustainable food supply chain: opening up invisible waste in food service |
---|---|
Author: | Derqui, Belén; Fayos Gardó, Teresa; Fernández Alarcón, Vicenç |
Other authors: | Universitat Politècnica de Catalunya. Departament d'Organització d'Empreses |
Abstract: | |
Abstract: | |
Subject(s): | -Àrees temàtiques de la UPC::Economia i organització d'empreses::Aspectes socials -Àrees temàtiques de la UPC::Desenvolupament humà i sostenible::Desenvolupament humà -Àrees temàtiques de la UPC::Enginyeria agroalimentària::Indústries agroalimentàries::Alimentació i nutrició humana -Food security -Food supply -Food waste -sustainability -food waste -sustainable development -food supply chain -food service -food surplus -Seguretat alimentària -Aliments -- Abastament -Malbaratament d'aliments |
Rights: | http://creativecommons.org/licenses/by/3.0/es/ |
Document type: | Article - Published version Article |
Share: |