To access the full text documents, please follow this link: http://hdl.handle.net/2117/89784

Towards a more sustainable food supply chain: opening up invisible waste in food service
Derqui, Belén; Fayos Gardó, Teresa; Fernández Alarcón, Vicenç
Universitat Politècnica de Catalunya. Departament d'Organització d'Empreses
-Àrees temàtiques de la UPC::Economia i organització d'empreses::Aspectes socials
-Àrees temàtiques de la UPC::Desenvolupament humà i sostenible::Desenvolupament humà
-Àrees temàtiques de la UPC::Enginyeria agroalimentària::Indústries agroalimentàries::Alimentació i nutrició humana
-Food security
-Food supply
-Food waste
-sustainability
-food waste
-sustainable development
-food supply chain
-food service
-food surplus
-Seguretat alimentària
-Aliments -- Abastament
-Malbaratament d'aliments
http://creativecommons.org/licenses/by/3.0/es/
Article - Published version
Article
         

Show full item record

Related documents

 

Coordination

 

Supporters