Para acceder a los documentos con el texto completo, por favor, siga el siguiente enlace: http://hdl.handle.net/2117/110136
dc.contributor | Ornat Longarón, Cèsar |
---|---|
dc.contributor.author | Casadella Silva, Daniel |
dc.date | 2017-11-03 |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/2117/110136 |
dc.language.iso | cat |
dc.publisher | Universitat Politècnica de Catalunya |
dc.rights | info:eu-repo/semantics/openAccess |
dc.rights | http://creativecommons.org/licenses/by-nc-sa/3.0/es/ |
dc.subject | Àrees temàtiques de la UPC::Enginyeria agroalimentària::Indústries agroalimentàries::Productes d'origen animal |
dc.subject | Brown garden snail |
dc.subject | Caviar blanc. |
dc.subject | Cargols comestibles |
dc.title | Estudi sobre l'optimització de la producció de caviar blanc |
dc.type | info:eu-repo/semantics/bachelorThesis |
dc.description.abstract | |
dc.description.abstract | |
dc.description.abstract |