Use this identifier to quote or link this document: http://hdl.handle.net/2072/266522

Plans de Gestió de Dades: Versió 1, Juliol 2016
Consorci de Serveis Universitaris de Catalunya
Document que vol servir de recolzament als investigadors a l’hora de crear els seus Plans de Gestió de Dades; concretament, per als projectes finançats en el marc de l’Horitzó 2020 de la Unió Europea.
Aquest document ha estat elaborat pel Grup de Treball de Suport a la Recerca del CSUC que està format per representants de les universitats següents: Universitat de Barcelona, Universitat Autònoma de Barcelona, Universitat Politècnica de Catalunya, Universitat Pompeu Fabra, Universitat de Girona, Universitat de Lleida, Universitat Rovira i Virgili, Universitat Oberta de Catalunya, Universitat de Vic-Universitat Central de Catalunya, Universitat Ramon Llull i Universitat Jaume I.
2016-07-28
02 - Biblioteconomia. Documentació
Investigació
Gestió del coneixement -- Europa
L'accés als continguts d'aquest document queda condicionat a l'acceptació de les condicions d'ús establertes per la següent llicència Creative Commons: http://creativecommons.org/licenses/by/3.0/es/
12 p.
Working Paper
Aquest document ha estat actualitzat per "Plans de Gestió de Dades: Versió 2, Desembre 2016". Disponible a: http://hdl.handle.net/2072/273194.
         

Full text files in this document

Files Size Format
PlansdeGestiodeDades_versio1Publica_juliol16.pdf 257.4 KB PDF

Show full item record

 

Coordination

 

Supporters