Para acceder a los documentos con el texto completo, por favor, siga el siguiente enlace: http://hdl.handle.net/2117/85416

La liberalitzacio del mercat i l’evolucio del consum de carn, 1800-1935
Guàrdia Bassols, Manuel; Oyón Bañales, José Luis; Fava, Nadia
Universitat Politècnica de Catalunya. Departament de Teoria i Història de l'Arquitectura i Tècniques de Comunicació; Universitat Politècnica de Catalunya. Departament d'Urbanisme i Ordenació del Territori; Universitat Politècnica de Catalunya. PUPP - Perspectives Urbanes: Aproximacions Comparades
Àrees temàtiques de la UPC::Urbanisme::Aspectes econòmics
Markets
Proveïment
Mercats
Consum
Carn
Escorxador
Ramaderia
Bestiar
Majoristes
Transició Nutricional
Liberalització
Cicles econòmics
Comerç minorista
Carnisseries
Mercats
http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/es/
info:eu-repo/semantics/submittedVersion
info:eu-repo/semantics/bookPart
Museu d'Història de Barcelona: Institut de Cultura: Ajuntament de Barcelona
         

Mostrar el registro completo del ítem

Documentos relacionados

Otros documentos del mismo autor/a

Fava, Nadia; Guàrdia Bassols, Manuel; Oyón Bañales, José Luis
Guàrdia Bassols, Manuel; Fava, Nadia; Oyón Bañales, José Luis
Fava, Nadia; Guàrdia Bassols, Manuel; Oyón Bañales, José Luis
Guàrdia Bassols, Manuel; Oyón Bañales, José Luis; Fava, Nadia
Guàrdia Bassols, Manuel; Oyón Bañales, José Luis; Fava, Nadia