Para acceder a los documentos con el texto completo, por favor, siga el siguiente enlace: http://hdl.handle.net/2445/66426
dc.contributor | Universitat de Barcelona |
---|---|
dc.contributor.author | Bueno i Torrens, David, 1965- |
dc.date | 2015-07-12 |
dc.identifier.citation | 2014-0118 |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/2445/66426 |
dc.format | 1 p. |
dc.format | application/pdf |
dc.language.iso | cat |
dc.publisher | Edició de Premsa Periòdica Ara |
dc.relation | Reproducció del document publicat a: http://www.ara.cat/suplements/diumenge/foscor-ajuda-cremar-greixos_0_1392460748.html |
dc.relation | Ara Diumenge - Suplement del Diari Ara, 2015, p. 22-22 |
dc.rights | (c) Edició de Premsa Periòdica Ara, 2015 |
dc.rights | info:eu-repo/semantics/openAccess |
dc.subject | Olis i greixos comestibles |
dc.subject | Llum |
dc.subject | Bioritmes |
dc.subject | Edible oils and fats |
dc.subject | Light |
dc.subject | Biological rhythms |
dc.title | La foscor ajuda a cremar greixos |
dc.type | info:eu-repo/semantics/contributionToPeriodical |
dc.type | info:eu-repo/semantics/publishedVersion |
dc.description.abstract |