Per accedir als documents amb el text complet, si us plau, seguiu el següent enllaç: http://hdl.handle.net/2117/27555

Redacció del projecte de reforma de l’aparcament subterrani de la seu de Barcelona de l’Institut del Teatre i la direcció d’obres
Navas Lorenzo, Francisco Daniel
Diputació de Barcelona; Universitat Politècnica de Catalunya. Departament d'Urbanisme i Ordenació del Territori; Universitat Politècnica de Catalunya. Ginna Kanda Forum Internacional pel Desenvolupament del Paisatges Culturals Extrems
Redacció del projecte de reforma de l’aparcament subterrani de la seu de Barcelona del’Institut del Teatre i la direcció d’obres
Postprint (published version)
Àrees temàtiques de la UPC::Arquitectura::Tipologies d’edificis
Museums -- Spain -- Barcelona -- Contests
Buildings -- Repair an reconstruction -- Contests
Museus -- Catalunya -- Barcelona -- Concursos
Edificis -- Remodelació -- Concursos
Open Access
Informe
         

Mostra el registre complet del document

Documents relacionats

Altres documents del mateix autor/a

Jansana Ferrer, Imma; Navas Lorenzo, Francisco Daniel; Solé Casulleras, Neus; Gómez del Moral, Josep Ramón
Navas Lorenzo, Francisco Daniel; Solé Casulleras, Neus
Navas Lorenzo, Francisco Daniel; Solé Casulleras, Neus
Navas Lorenzo, Francisco Daniel; Solé Casulleras, Neus
Navas Lorenzo, Francisco Daniel; Solé Casulleras, Neus