Para acceder a los documentos con el texto completo, por favor, siga el siguiente enlace: http://hdl.handle.net/10256/8827
dc.contributor | Bosch Puig, Lluís |
---|---|
dc.contributor | Universitat de Girona. Escola Politècnica Superior |
dc.contributor.author | Martínez Rebato, Juanjo |
dc.date | 2013-06 |
dc.date.accessioned | 2014-02-07T08:27:51Z |
dc.date.available | 2014-02-07T08:27:51Z |
dc.date.issued | 2014-02-07T08:27:51Z |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/10256/8827 |
dc.format | application/pdf |
dc.language.iso | cat |
dc.relation | Enginyeria Tècnica Agrícola. Indústries Agràries i Alimentàries (ETAIAA) |
dc.rights | Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 Spain |
dc.rights | http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/es/ |
dc.subject | Anàlisi de perills i punts de control crític |
dc.subject | Aliments precuinats -- Indústria i comerç |
dc.subject | Aliments -- Indústria i comerç -- Control de qualitat |
dc.subject | Convinience foods -- Industries |
dc.subject | Food industry and trade -- Quality control |
dc.subject | Hazard Analysis and Critical Control Point (Food safety system) |
dc.title | Implantació d’un sistema APPCC en les línies de canelons, croquetes i lasanyes a l’empresa de plats precuinats CUINATS JOTRI S.L. |
dc.type | info:eu-repo/semantics/bachelorThesis |
dc.description.abstract |