Utilizad este identificador para citar o enlazar este documento: http://hdl.handle.net/2072/212581

Identificació de marcadors biològics amb potencial per a l’optimització sensorial i tecnològica de la carn de porc i pernil curat
Marcos Muntal, Begonya
Agència de Gestió d'Ajuts Universitaris i de Recerca; IRTA
25-06-2013
Carn de porc – Qualitat
Marcadors bioquímics
Seguretat alimentària
L'accés als continguts d'aquest document queda condicionat a l'acceptació de les condicions d'ús establertes per la següent llicència Creative Commons: http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/es/
9 p.
Informe
Els ajuts de l'AGAUR;2009BP_B00271
         

Documentos con el texto completo de este documento

Ficheros Tamaño Formato
2009 BP-B 00271.pdf 222.7 KB PDF

Mostrar el registro completo del ítem

Documentos relacionados

Otros documentos del mismo autor/a

Clariana Orduña, Maria; Valverde, Juan; Wijngaard, Hilde; Mullen, Anne Maria; Marcos Muntal, Begonya
Marcos Muntal, Begonya; Aymerich Calvet, Mª Teresa; Garriga Turón, Margarita; Monfort i Bolivar, Josep M.
Marcos Muntal, Begonya; Aymerich Calvet, Mª Teresa; Monfort, J. M.; Garriga Turón, Margarita
Latorre-Moratalla, M. L.; Bover Cid, Sara; Aymerich Calvet, Mª Teresa; Marcos Muntal, Begonya; Vidal Carou, Ma. Carmen; Garriga Turón, Margarita