To access the full text documents, please follow this link: http://hdl.handle.net/2099.1/18421

Estudi de la capacitat antioxidant de la llavor d’alvocat
Barreiro Lopez, Carles
Universitat Politècnica de Catalunya. Departament d'Enginyeria Química; Almajano Pablos, María Pilar
Àrees temàtiques de la UPC::Enginyeria agroalimentària::Indústries agroalimentàries::Biotecnologia alimentària
Àrees temàtiques de la UPC::Enginyeria química::Química orgànica::Compostos orgànics
Avocado industry -- Waste products
Avocado -- Analysis
Antioxidants
Botanical chemistry
Organic wastes -– Recycling
Alvocat –- Indústra i comerç -- Residus
Alvocat –- Anàlisi
Antioxidants
Química vegetal
Residus orgànics -- Reciclatge
info:eu-repo/semantics/bachelorThesis
Universitat Politècnica de Catalunya
         

Show full item record

 

Coordination

 

Supporters