Per accedir als documents amb el text complet, si us plau, seguiu el següent enllaç: http://hdl.handle.net/2099.1/18421
dc.contributor | Universitat Politècnica de Catalunya. Departament d'Enginyeria Química |
---|---|
dc.contributor | Almajano Pablos, María Pilar |
dc.contributor.author | Barreiro Lopez, Carles |
dc.date | 2012-11 |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/2099.1/18421 |
dc.language.iso | cat |
dc.publisher | Universitat Politècnica de Catalunya |
dc.rights | info:eu-repo/semantics/openAccess |
dc.subject | Àrees temàtiques de la UPC::Enginyeria agroalimentària::Indústries agroalimentàries::Biotecnologia alimentària |
dc.subject | Àrees temàtiques de la UPC::Enginyeria química::Química orgànica::Compostos orgànics |
dc.subject | Avocado industry -- Waste products |
dc.subject | Avocado -- Analysis |
dc.subject | Antioxidants |
dc.subject | Botanical chemistry |
dc.subject | Organic wastes -– Recycling |
dc.subject | Alvocat –- Indústra i comerç -- Residus |
dc.subject | Alvocat –- Anàlisi |
dc.subject | Antioxidants |
dc.subject | Química vegetal |
dc.subject | Residus orgànics -- Reciclatge |
dc.title | Estudi de la capacitat antioxidant de la llavor d’alvocat |
dc.type | info:eu-repo/semantics/bachelorThesis |
dc.description.abstract |