Para acceder a los documentos con el texto completo, por favor, siga el siguiente enlace: http://hdl.handle.net/2099.1/10331
dc.contributor | Universitat Politècnica de Catalunya. Departament d'Enginyeria Agroalimentària i Biotecnologia |
---|---|
dc.contributor | Raventós, Mercè |
dc.contributor.author | Perea Seixa, Sandra |
dc.date | 2007-04-12 |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/2099.1/10331 |
dc.language.iso | cat |
dc.publisher | Universitat Politècnica de Catalunya |
dc.rights | info:eu-repo/semantics/openAccess |
dc.subject | Àrees temàtiques de la UPC::Enginyeria agroalimentària::Agricultura::Fructicultura |
dc.subject | Àrees temàtiques de la UPC::Enginyeria agroalimentària::Indústries agroalimentàries::Biotecnologia alimentària |
dc.subject | Fruit juices |
dc.subject | Cooling |
dc.subject | Punt de congelació, Sucs concentrats, Crioconcentració, Sucres purs, Corbes de congelació. |
dc.subject | Sucs de fruita |
dc.subject | Crioconcentració |
dc.title | Determinació i estudi de la corba de congelació de sucs concentrats de poma, pera, préssec i taronja |
dc.type | info:eu-repo/semantics/bachelorThesis |
dc.description.abstract |